Oxen: Hangdogs

Laatste aflevering
42:19
Oxen: Hangdogs

Margrethe en Oxen bouwen langzaam maar zeker toch een band op, ook al hangt er heel wat wantrouwen in de lucht. Ze doen een verrassende ontdekking in de jachthut, die op een interessant spoor wijst. Mossman voelt dat Margrethe niet meer blind te vertrouwen is.

Oxen: Hangdogs gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
44:45
Kajsa Corfitzen keert terug naar Denemarken om het kasteel Nørlund en het bijbehorende grondgebied over te nemen, waardoor Oxen ineens op haar land bivakkeert. Oxen denkt nog eens na over Mossmans aanbod, terwijl Margrethe probeert haar baan te behouden. De spanning loopt steeds hoger op, en al snel wordt duidelijk dat het...
44:22
Margrethe praat met het hoofd van de inlichtingendienst over Danehof, een organisatie die mogelijk de democratie in Denemarken omver wil werpen. Er vallen meer moordslachtoffers en ook honden moeten het ontgelden. Oxen leeft in het bos, maar het is de vraag of hij daar veilig is.
45:14
Militair Niels Oxen, lid van de Deense speciale eenheden, wordt op het slagveld in de steek gelaten door zijn overste en meldt het incident. Er wordt een onderzoekscommissie opgezet. Het wordt het begin van zijn ondergang, waarbij velen van hem af willen.
Archief