Schitt's Creek

Schitt's Creek gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
19:26
Schitt's Creek

David probeert zijn romance met Patrick nieuw leven in te blazen, die besluit hem te laten boeten voor zijn egoïstische gedrag. Alexis behaalt een universitair diploma en stelt snel een businessplan op, maar Moira steelt per ongeluk haar voorstel voor de gemeenteraad. Johnny gee...

Seizoen 4
19:23
Johnny wordt hartelijk welkom geheten door de Jazzagals, wanneer hij zich per ongelijk bij hen aansluit. Stevie haalt David over een dagje naar de spa te gaan en Alexis probeert een datingapp uit.
19:27
De familie Rose organiseert een barbecue om het vier maanden durende jubileum van David en Patrick te vieren, maar een onverwachte bezoeker dreigt hun relatie kapot te maken. Alexis krijgt een nieuwe vriend in het motel en een vaag sms-je van Ted.
19:24
Patrick organiseert een open podium-avond in een poging klanten naar de winkel te lokken, tot grote ontsteltenis van David. Alexis werkt aan een marketingstrategie voor het motel en Moira ontdekt per ongeluk het geslacht van de baby van Roland en Jocelyn.
19:25
Online doet een gerucht de ronde dat Moira dood is, als gevolg geniet Moira van alle lofbetuigingen. Roland vraagt Johnny om de peetvader van zijn zoon te worden. David en Alexis ontmoeten de vriendin van Ted tijdens een ongemakkelijke lunch.
19:22
Alexis wendt zich tot Twyla voor steun en een meidenavondje uit. Patrick en Stevie confronteren David met zijn starheid en Johnny wordt gek van zijn nieuwe collega Roland.
19:26
Moira leidt een inzamelingsactie voor het goede doel, maar neemt daarmee iets te veel hooi op haar vork. Johnny en Stevie nemen een nieuwe medewerker aan in het motel om Roland uit de brand te helpen. En David en Patrick krijgen te maken met een groep winkeldieven.
19:23
Nadat Johnny een zwangerschapstest bij het afval heeft gevonden, gaat iedereen ervan uit dat Alexis zwanger is. David en Patrick zitten in Stevie's appartement, zodat ze tijd voor zichzelf kunnen hebben, maar komen daar een onverwachte gast tegen.
19:26
Moira vreest dat ze betrokken is geweest bij de dood van een motelgast. Stevie en Johnny werken samen om de andere gasten af te leiden, terwijl ze het lichaam verwijderen. David en Patrick maken hun romance officieel. Alexis helpt Ted haar vervanger te vinden.
Seizoen 3
19:25
Het is de diploma-uitreiking van Alexis en de verjaardag van David, maar dat laatste zijn hun ouders vergeten. Moira en de Jazzagals hebben een zangevenement, terwijl Johnny en Stevie vieren dat het motel voor het eerst is volgeboekt. Patrick nodigt David uit voor een verjaardagsetentje.
19:13
De familie Rose laat hun oude, extra grote portret, uit hun vorige leven, bezorgen in hun motel, maar het is te groot om ergens te plaatsen. Tegen het voorstel van Patrick in organiseert David een kleinschalige opening van hun nieuwe winkel.
19:14
Davids ex-vriend, fotograaf Sebastien Raine, is in de stad voor een fotoshoot met Moira. Ze heeft niet door dat hij gênante foto's van haar maakt. Alexis en Ted doen vrijwilligerswerk in een bejaardentehuis. Via een van de bewoners ontdekt Alexis dat Ted nog steeds gevoelens voor haar heeft. Johnny en Roland vermoeden dat ...
19:25
Moira en Roland wonen een laat raadsevenement bij waar Moira behoorlijk populair is. Na het evenement gaan ze nog wat drinken, maar vervolgens belanden de twee in een compromitterende situatie. Ondertussen helpt Alexis haar broer met het opzetten van zijn nieuwe winkel. Ook Patrick raakt betrokken bij Davids nieuwe bedrijf.
19:21
David vraagt een bedrijfsvergunning aan en ontmoet Patrick die hem helpt. Jocelyn beschuldigt Alexis van plagiaat met een van haar schoolverslagen, maar Johnny verdedigt haar. Moira dekt met tegenzin de receptie van het motel en is kortaf tegenover een ongemakkelijke gast, die vervolgens een negatieve recensie achterlaat.
19:19
Aangemoedigd door Stevie besluit David een winkel over te nemen. Moira ontmoedigt hem uit angst dat zijn bedrijf verlies zal lijden. Alexis keert vol enthousiasme terug om de middelbare school af te maken en komt in Jocelyns klas terecht.
19:22
Johnny en Stevie bezoeken een golfbaan voor een zakelijke bijeenkomst. Twyla organiseert haar jaarlijkse moordmysteriefeest, dat niet populair is bij de rest van de stad. Ook Moira is niet erg enthousiast over haar uitnodiging. Ted moedigt Alexis aan om te gaan studeren, maar dat kan ze niet omdat ze de middelbare school n...
19:19
Johnny werkt nu in het motel en verhuurt kamers aan een zakenvrouw, maar ontdekt dat ze vanuit het motel een tijdelijk bordeel runt. Moira krijgt een uitnodiging om auditie te doen voor een horrorfilm en vraagt David om hulp, maar hij heeft zo zijn vraagtekens bij de film. Alexis probeert Ted te helpen konijnen ter adoptie...
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 4, Aflevering 12 - Singles Week

Verwacht op
Moira heeft vertraging bij het starten van de singlesweek vanwege de onverwachte bevalling van Jocelyn. De relatie van Patrick en David bloeit op. Alexis bewijst dat ze het in zich heeft om op eigen benen te staan. De stoelendans eindigt met een verrassend optreden van Ted.

Seizoen 4, Aflevering 11 - The Rollout

Verwacht op
Stevie en David krijgen mysterieuze uitslag, nadat ze producten van Rose Apothecary hebben gebruikt. Wanneer Moira en Jocelyn worden opgeroepen voor hun juryplicht, probeert Moira eronder uit te komen. Een oude vriend keert terug en Alexis doet een belangrijke bekentenis aan Ted.

Seizoen 4, Aflevering 10 - Baby Sprinkle

Verwacht op
Jocelyn zet David onder druk om op het laatste moment een babyshower voor haar te geven. Alexis komt een oude vriend tegen en krijgt de kans om Schitt's Creek te verlaten. Ondertussen doen Moira en Johnny onderzoek voor de komende singlesweek van de stad.
Archief