Shadowplay

Laatste aflevering
54:10
Shadowplay

Max en Elsie vinden Engelmacher in zijn schuilplaats. Moritz ontvoert Claire en Franklin om precies te weten te komen hoe het nazicomplot in elkaar steekt. Max en Moritz staan voor het laatst tegenover elkaar. Max heeft geen andere keuze dan zijn broer neer te schieten. Uiteinde...

Shadowplay gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
50:39
Moritz onthult aan Max de naam van de persoon die achter de samenzwering zit om ex-nazi's te helpen. Engelmacher pleegt een verwoestende aanslag op de politie die achter hem aan zit.
54:49
Nadat Max de derde moordlocatie van Moritz heeft ontdekt, geeft hij de hoop op dat hij zijn broer kan tegenhouden en besluit hij om terug te keren naar New York. Engelmacher voelt de hete adem van de politie in zijn nek en bedenkt met Karin een plan om terug te slaan om te voorkomen dat ze worden gepakt.
57:35
Er komt schot in het onderzoek in Berlijn wanneer de brigade van Max en Elsie erin slaagt om opnieuw Karin op te sporen. Ondertussen vindt Max de verblijfplaats van Moritz, maar hij weet niet dat Elsie erachter is gekomen dat hij de sporen van de door Moritz gepleegde moorden uitwist.
57:31
Max gaat op zoek naar een ondergrondse groep Joden die in de duisternis van de stad opereert om Duitse oorlogsmisdadigers te vermoorden. Hij hoopt dat ze informatie hebben over Moritz aangezien ze hetzelfde doel lijken na te streven als hij. Elsie komt in een lastig parket wanneer de Russische inlichtingendienst haar onder...
55:55
Nadat Max een mogelijk spoor in de zaak van twee vermoorde Amerikaanse soldaten heeft gevonden en weer is kwijtgeraakt, wordt zijn aandacht van het politieonderzoek afgeleid wanneer de voormalige commandant van zijn broer onthult dat Moritz een van de eerste soldaten was die getuige waren van de gruwelen in het concentrati...
57:51
Max is belast met het onderzoek naar de moord op twee Amerikaanse soldaten en moet, gezien de politieke spanningen in Berlijn, spitsroeden lopen. Tegelijkertijd probeert hij zijn oudere broer Moritz te beschermen, die erop uit is om ondergedoken nazi's te vermoorden.
54:24
Max McLaughlin, een politieman uit New York, maakt gebruik van zijn opdracht om in het naoorlogse Berlijn in 1946 een politiemacht op te zetten, om zijn dood gewaande broer te zoeken, die in de chaos die in de stad heerst wraak probeert te nemen op ondergedoken nazi's.
Archief