Smeris

Smeris gemist?

Seizoen 2
50:02

Seizoen 2, Aflevering 1 - Waarheen leidt de weg

2,7 10 x
Willem krijgt de schrik van zijn leven als hij hoort dat Theo is neergeschoten in zijn eigen appartement. Willem haast zich naar het ziekenhuis, waar zich al snel de vraag opwerpt: waarom moest Theo dood?
Seizoen 1
50:25

Seizoen 1, Aflevering 10 - Cowboys

4,3 4 x
Willem is bereid om 35 miljoen drugsgeld aan bemiddelaar Freddy van Nuenen te betalen om Tessa vrij te krijgen. Maar Theo is niet van plan om Freddy er mee weg te laten komen.
50:24

Seizoen 1, Aflevering 9 - Glad IJs

3,0 9 x
Om Tessa vrij te kopen hebben Theo en Willem het drugsgeld van Leon Duinkerk nodig. Om hem te pakken te krijgen zetten ze zijn ex Maartje in als lokaas. Ondertussen zet OvJ Blok het hele korps in om Theo te vangen.
50:30

Seizoen 1, Aflevering 8 - Glow in the Dark

4,0 7 x
Door de ontvoering van Tessa, zijn Theo en Willem gedwongen samen te werken met Mick Faassen. Maar is Mick wel te vertrouwen?
51:15

Seizoen 1, Aflevering 7 - Pannenkoek

4,5 7 x
Na het schietincident is Willem er op gebrand te bewijzen dat hij correct gehandeld heeft. Hij neemt de leiding in het onderzoek en Theo kan hem nauwelijks in bedwang houden. Intussen gaat ook het onderzoek naar de tweede mol verder.
50:43

Seizoen 1, Aflevering 6 - Don't Bogart that Joint

4,0 13 x
Theo en Willem zijn de helden van het corps en worden gepromoveerd naar Zware Criminaliteit. Ze horen nu bij de grote jongens. Maar wat moeten ze met Maartje?
52:12

Seizoen 1, Aflevering 5 - Oktoberfest

3,0 7 x
Willem wordt door Blok ingezet om Theo te ontmaskeren, terwijl Theo een schokkende ontdekking doet over Maartje. Kunnen Theo en Willem elkaar weer vinden, voordat de criminelen hun slag slaan?
49:26

Seizoen 1, Aflevering 4 - Boobie

4,5 15 x
Theo en Willem vermoeden een mol onder hun collega's. Al snel verdenken ze Officier van Justitie Jozias Blok. Maar wat beginnen twee rechercheurs van het hennepteam tegen een topofficier van Justitie?
52:29

Seizoen 1, Aflevering 3 - Goochelen

4,5 17 x
Getuige Hans wordt dood gevonden bij het ziekenhuis, terwijl zijn vrouw Donna binnen ligt te bevallen van hun dochter. Kunnen Theo en Willem de kersverse weduwe wel genoeg bescherming geven, nu ze haar leven niet meer zeker is?
50:45

Seizoen 1, Aflevering 2 - Natte drone

3,0 29 x
Na 's nachts te zijn beschoten, mogen Theo en Willem zelf geen onderzoek naar de schutter doen. Zij moeten weer plantjes rooien. Willem is opgelucht. Maar Theo is niet van plan de jacht over te laten aan zijn ex-collega's van Zware Criminaliteit.
Archief