Smeris

Seizoen 5
49:17

Seizoen 5, Aflevering 3 - Blijf bij me

4,0 10 x
Met de terugkomst van het schilderij in Tilburg lijkt de zaak opgelost. Daar denken Willem en Theo anders over.
49:49

Seizoen 5, Aflevering 2 - Cowboys of the Caribbean

4,0 7 x
Een kroongetuige leidt Willem en Theo in de zoektocht naar het schilderij naar Bonaire. Het wordt allesbehalve een rustige vakantietrip.
47:57

Seizoen 5, Aflevering 1 - Koud Kunstje

4,0 26 x
Een golf van misdaad teistert Tilburg, om hier aandacht voor te vragen organiseert Willem een stiptheidsactie. Maar of dit nou wel zo'n goed idee is.
Seizoen 4
46:51

Seizoen 4, Aflevering 10 - Een laatste dagje samen uit

4,5 22 x
Omdat Theo en Willem geen idee hebben waar Maartje en Laura zijn, heeft Melin team Tilburg totaal in haar macht. Met heel Nederland als publiek, speelt Melin een levensgevaarlijk spel. Voor Theo en Willem lijkt hier geen enkele kans op winst meer.
50:35

Seizoen 4, Aflevering 9 - Allemaal corrupt

4,0 13 x
Laura en Maartje zijn in groot gevaar en Theo en Willem moeten in een race tegen de klok hun vrouwen in veiligheid zien te brengen. Melin ontdekt langzaam de waarheid achter het handelen van Mitch en dit komt hem duur te staan. Ook Lotte heeft iets op te biechten.
50:18

Seizoen 4, Aflevering 8 - The truth is like poetry

3,0 8 x
Theo en Willem moeten politicus en dierenvriend Ben Dolmans zien te redden uit handen van de seriemoordenaar. De politicus die altijd oproept tot referenda krijgt een wel heel zuur koekje van eigen deeg. Ondertussen doet Blok werkelijk alles om Theo en Willem van de zaak te krijgen.
50:04

Seizoen 4, Aflevering 7 - Handpop

3,0 11 x
Een wel erg gespannen man komt de studio van TV Brabant binnen en eist een gesprek met Theo in Dossier Den Dooier. Wanneer Theo in de studio is aangekomen wordt tot angst van team Tilburg al snel duidelijk waar dit interview om draait.
49:02

Seizoen 4, Aflevering 6 - Wie een kuil graaft...

3,0 7 x
De seriemoordenaar probeert Willem verder in het nauw te drijven door achter een jeugdvriend van hem aan te gaan. Door hun pijnlijke verleden komt Willem echter voor een groot dilemma te staan als de seriemoordenaar zijn vriend verder in het vizier krijgt.
49:07

Seizoen 4, Aflevering 5 - Waar rook is...

3,0 3 x
Harold ontdekt een oude zaak die Theo en Willem verder helpt bij hun zoektocht naar de seriemoordenaar. Als reactie daarop maakt de seriemoordenaar het wel erg persoonlijk voor Willem. Blok voert de druk op het team verder op en doet werkelijk alles om Theo van de zaak te krijgen.
48:27

Seizoen 4, Aflevering 4 - Dat zei mijn vrouw vannacht ook

4,0 10 x
Blok blijft graven in het verleden van Theo en doet alles om achter zijn donkerste geheim te komen. Ondertussen moet team Tilburg een corrupte advocaat uit handen van de moordenaar zien te redden. Dit leidt tot een bloedstollend gevecht waarin Willem, Theo en Harold oog in oog komen te staan met de moordenaar.
Archief