The Flying Doctors

Laatste aflevering
44:20
The Flying Doctors

Een nieuwe dokter en verpleegster arriveren bij Coopers Crossing. Helaas klikt het niet tussen de twee; hij is arrogant en zij de aanmatigende stadsdoktoren beu. Een conflict tussen hen ligt op de loer.

The Flying Doctors gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 7
44:38
Vic en Nancy zijn druk bezig met de voorbereidingen voor Kerstmis. Geoff probeert een man te helpen zijn verslaving aan te pakken en opnieuw contact te maken met zijn vervreemde moeder. De neef van Vic en Nancy komt op bezoek, maar hij is erg veranderd sinds ze hem voor het laatst zagen.
44:14
De rust van Coopers Crossing wordt verstoord, wanneer een vriend van Kate wordt aangevallen tijdens het paardrijden.
44:08
Wanneer Annie een jongen behandelt voor een slangenbeet, krijgt ze een vertrouwensband met hem en probeert Annie zijn familie op te sporen.
44:34
David botst met een arrogante, oudere dokter als hij vermoedt dat er bij zijn patiënt een verdachte knobbel uit zijn borst moet worden verwijderd. De arts van de patiënt verzekert hem dat er niets aan de hand is, maar David houdt vol en zet zijn carrière op het spel wanneer zijn reputatie publiekelijk wordt aangevochten.
43:47
Tijdens een noodoproep toont Magda belangstelling in de gezondheid van een jong, inheems meisje. Magda en Kate krijgen ruzie met de vader van het meisje, als ze hem proberen over te halen haar een operatie te laten ondergaan en haar te redden van een hersentumor.
44:25
Geoff is ter plaatse bij een auto-ongeluk en ontmoet daar twee mensen uit zijn verleden: voormalig jazz-zangeres Billie Sorenson en haar ex-pianist Pete. Terwijl Kate jaloers wordt op Geoffs hernieuwde vriendschap met Billie, helpt Geoff Billie haar stem terug te krijgen.
44:16
Een jonge moeder probeert zich los te maken van het controlerende gedrag van haar manisch-depressieve vriend door te vluchten naar Coopers Crossing. Maar zal ze daar veilig zijn?
44:32
Duitse dokter Magda Heller arriveert bij Coopers Crossing en wordt meteen opgeroepen naar een boerderij, waar ze te maken krijgt met een koppige veeboer die weigert zijn diagnose te accepteren. Wanneer de zoon van de man een van de gewonden is bij een aardverschuiving, worden zij en David opgeroepen om de gewonden te behan...
43:23
Er ontstaat een gespannen situatie na een veiling op de boerderij van Sexton als een radeloze man, gebukt onder het feit dat hij niet voor zijn gezin kan zorgen, mensen gijzelt. Een van hen is Geoff.
44:00
Gevierde dichter Ken O'Connor komt naar Coopers Crossing op zoek naar inspiratie voor zijn nieuwe boek. Nadat hij in de pub heeft gedronken, steelt Ken de auto van Vic en krijgt een botsing. Geoff maakt zich zorgen over Kens alcoholgebruik en zijn gezondheid, maar Ken geeft aan niet zonder alcohol te kunnen schrijven.
44:35
Tom en Nick worden opgeroepen om een man te behandelen die door een stier is gespietst. Eenmaal op de boerderij kunnen ze niet met de man naar het ziekenhuis vliegen, door een zware storm die de kop opsteekt.
44:17
Davids leven verandert wanneer hij verliefd wordt op Andrea, een jonge Britse piloot die ongepland een tussenstop maakt bij Coopers Crossing. Ondertussen krijgt Claire een geheime aanbidder en staat David voor een ethisch dilemma terwijl hij een oudere patiënt behandelt.
43:49
Tom probeert medische zorg te bieden aan een jong meisje met diabetes, dat met haar vader en zus op een afgelegen boerderij woont. De vader van het meisje schuwt alle contact met dokters, nadat zijn vrouw in een ziekenhuis is overleden en begint een juridische strijd met Tom over de zorg voor het meisje. De spanningen kome...
44:08
Door een alcoholische vriend te helpen, komt Tom vast te zitten in een mijn en is hij overgeleverd aan de genade van een moordenaar.
44:41
Het team komt voor een groot probleem te staan, wanneer ze worden geconfronteerd met een stel dat moeite heeft om voor hun gehandicapte kind te zorgen. In de steek gelaten door haar man, raakt de vrouw gewond bij een auto-ongeluk terwijl ze hulp zocht om haar zoon te vinden, die de bush in is gelopen.
Binnenkort terug te kijken
43:54

Seizoen 8, Aflevering 5 - Deceptions

Verwacht op
David hoeft nog maar één telefoontje af te handelen voordat hij klaar is met zijn taken als medici in de lucht. Een boerenhulp wordt ontslagen, omdat hij met de dochter van de baas heeft gedatet. Davids pogingen om een leven te redden lopen volledig mis.
43:37

Seizoen 8, Aflevering 4 - Through Thick & Thin

Verwacht op
De dokters worden opgeroepen om een paar Engelse backpackers te helpen die in de outback zijn gestrand. Als een van de vrouwen ziek wordt, maken Magda en Guy ruzie over haar behandeling. Nancy probeert Vic te overtuigen om op reis te gaan naar Afrika voor hun 35e huwelijksjubileum, maar hij heeft zelf een kleine verrassing voorbereid. Een Japanse toerist, die in het ziekenhuis ligt na een blindedarmoperatie, krijgt gevoelens voor Jackie.
43:47

Seizoen 8, Aflevering 3 - A New Life

Verwacht op
Kate staat voor de moeilijke taak om tijdens een onweersbui een baby ter wereld te brengen, in het vliegtuig. Kate en Geoff, die overwegen een eigen gezin te stichten, komen tussenbeide om te helpen, wanneer de kersverse moeder haar baby afwijst. Nadat Clare het dagboek van haar overgrootvader heeft geërfd, verliest ze alles in een huisbrand.
44:20

Seizoen 8, Aflevering 2 - Bad Moon Rising

Verwacht op
Wanneer een man bij een booreiland ineenzakt, komen David en Johnno helpen, maar ontdekken dat de baas een oude vijand van Johnno is. Terwijl de dokter vecht om hun patiënt in het ziekenhuis te houden, maakt Johnno zich zorgen dat een geheim uit zijn verleden hem zijn baan zal kosten of zelfs zijn leven.
Archief