The Heart Guy

Laatste aflevering
48:45
The Heart Guy
Verlopen 14 x

Seizoen 5, Aflevering 8 - Taste of Whyhope

Hugh staat voor zijn grootste beslissing ooit: kan hij Whyhope en Penny verlaten voor een nieuw leven in de stad? Ondertussen wordt de familie Knight omringd door liefde als Meryl, Matt en Ajax allemaal nieuwe redenen vinden om weer verliefd te worden. ​

Seizoen 4
45:10

Seizoen 4, Aflevering 10

Verlopen 101 x
Hugh neemt een grote beslissing wanneer Penny besluit om Whyhope voorgoed te verlaten. Hayleys droombaan verandert in een nachtmerrie die een godswonder nodig heeft. Meryl vindt een verrassende manier om het goed te maken met familie en vrienden.
47:25

Seizoen 4, Aflevering 9

Verlopen 67 x
Na de bijna-doodervaring van Meryl, belooft Hugh om het goed te maken met iedereen. Wat Penny de duidelijkheid geeft waar ze naar verlangt. Hayley besluit in de nieuwe bar van Rod te werken, maar Ajax geeft haar een ultimatum.
44:30

Seizoen 4, Aflevering 8

Verlopen 49 x
Tara's leefstijl brengt haar en Hugh in de problemen op zijn verjaardag. Meryl zoekt naar de oorzaak van de verzakkingen in Whyhope.
45:15

Seizoen 4, Aflevering 7

Verlopen 27 x
Een zwangere patiënt triggert Tara's PTSS. Nu April weg is, biedt Charlie aan om te helpen in de brouwerij. Betty wekt argwaan bij Penny over Jarrods onbetrouwbare transacties.
46:19

Seizoen 4, Aflevering 6

Verlopen 55 x
April is zwanger, maar niet iedereen is zo enthousiast en meelevend als Matt had gehoopt. Wanneer Meryls afspraak met Jarrod fout loopt, stelt Hayley een korfbalwedstrijd voor tussen het ziekenhuis en het mijnbedrijf.
45:45

Seizoen 4, Aflevering 5

Verlopen 103 x
Terwijl Penny op huwelijksreis is, zetten Hugh en Tara de bloemetjes buiten. De nacht neemt een dramatische wending als Hugh meer verliest dan zijn nuchterheid.
46:14

Seizoen 4, Aflevering 4

Verlopen 84 x
Meryl en Ajax strijden om de zetel in de raad. Penny en Jarrod zijn van plan weg te lopen. Maar wie brengt Hugh het nieuws?
46:26

Seizoen 4, Aflevering 3

Verlopen 60 x
Eliza's oma Dinah maakt een dramatische entree. Maar wat is de reden achter haar terugkomst?
44:39

Seizoen 4, Aflevering 2

Verlopen 64 x
Hughs meerdere heeft hem achtergelaten zonder afdeling en zonder baan. Nu hij is bevrijd van Whyhope, kan hij terugkeren naar zijn leven in Sydney.
44:46

Seizoen 4, Aflevering 1

Verlopen 153 x
Hugh raakt snel afgeleid van zijn pasgeboren dochter Eliza en zijn werk op de hartafdeling, vanwege de komst van Tara, de nieuwe dokter.
Seizoen 3
47:23

Seizoen 3, Aflevering 10

Verlopen 103 x
Hughs wereld staat op zijn kop nadat Harriet bevallen is van hun baby. Penny maakt een grote beslissing over haar toekomst met Hugh. Meryl en Ajax krijgen ruzie over zijn plannen voor een begraafplaats op de familieboerderij.
43:40

Seizoen 3, Aflevering 9

Verlopen 51 x
Als Meryl achter de identiteit van de nieuwe eigenaar komt, probeert ze Hugh te overtuigen om de verkoop van de boerderij terug te draaien. Matt zit in dubio over zijn gevoelens voor Charlie en April. Een man met een geweer weigert een ambulance voor zijn gewonde zoon te bellen en smeekt Hugh en Ken om hem te helpen.
43:56

Seizoen 3, Aflevering 8

Verlopen 57 x
Ajax neemt drastische maatregelen om te voorkomen dat Hugh de boerderij verkoopt. Penny vindt haar perfecte match dankzij de datingservice van Meryl. Matt verdrinkt zijn verdriet met April.
40:57

Seizoen 3, Aflevering 7

Verlopen 55 x
Het huwelijk van Matt en Charlie wordt op de proef gesteld, wanneer ze het oneens zijn over de toekomst van Ivy. Hughs plan om Whyhope te verlaten wordt opgeschort, als hij wordt beschuldigd van wanpraktijken. Ajax en Meryl bedenken een bizar plan om de boerderij te redden.
42:58

Seizoen 3, Aflevering 6

Verlopen 116 x
Meryl en Betty organiseren een speed dating-avond, met Hugh als hun topattractie. De relatie van Matt en Charlie bereikt een dieptepunt. En Penny stelt Hugh een ultimatum.
41:46

Seizoen 3, Aflevering 5

Verlopen 108 x
Penny's persoonlijke gevoelens voor Hugh komen naar buiten op de werkvloer, met gênante gevolgen. Charlie en Matt hebben een ongewenste gast. En een bekende hartpatiënt veroorzaakt problemen voor Ken en Hugh.
44:20

Seizoen 3, Aflevering 4

Verlopen 62 x
Meryl en Carlito's relatie valt niet in goede aarde bij de familie Knight. De spanning tussen Hugh en Penny brengt de nieuwe hartkliniek in gevaar. Matt komt in contact met zijn oude schoolliefde.
47:09

Seizoen 3, Aflevering 3

Verlopen 93 x
Nieuws van zijn ex-vrouw verstoort de grote opening van Hughs nieuwe hartkliniek. Charlies leven staat op z'n kop als haar vader onverwachts op bezoek komt. En Penny neemt een aangrijpende beslissing over haar relatie met Hugh.
42:22

Seizoen 3, Aflevering 2

Verlopen 107 x
Hugh loopt zowel thuis als op werk tegen onrust aan. Daarnaast is er muiterij op de boerderij en komt Hayley in levensgevaar, als er complicaties zijn bij de zwangerschap.
Archief