The Heart Guy

Laatste aflevering
48:45
The Heart Guy
Verlopen

Hugh staat voor zijn grootste beslissing ooit: kan hij Whyhope en Penny verlaten voor een nieuw leven in de stad? Ondertussen wordt de familie Knight omringd door liefde als Meryl, Matt en Ajax allemaal nieuwe redenen vinden om weer verliefd te worden. ​

The Heart Guy gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
46:36
Verlopen
Penny's tienerzoon bedenkt een sluw plan om de romance tussen Hugh en Penny nieuw leven in te blazen. Sharna lanceert een charmeoffensief om Hugh een spraakmakende baan in de stad te bezorgen. De romance van Meryl en Michael staat voor een groot obstakel.
49:05
Verlopen
Penny moet kiezen tussen haar loyaliteit aan het ziekenhuis en haar gevoelens voor Hugh. Meryls corruptiezaak krijgt een verrassende wending. Ajax neemt een standpunt in om Hayley terug te winnen.
46:35
Verlopen
Hugh wordt gedwongen partij te kiezen wanneer Meryl plannen maakt om Sharna's carrière te vernietigen. Ken onthult een duister geheim wanneer zijn ouders Whyhope bezoeken. Haley krijgt een geloofscrisis als ze alle tien geboden op één dag overtreedt.
46:22
Verlopen
Hughs romance met Sharna begint te wankele als ze dreigt het ziekenhuis te sluiten. Charlie bedenkt een plan om de juridische problemen van Meryl op te lossen en de familie van Wes te helpen.
41:32
Verlopen
Hugh en Penny zijn opgewonden als ze weer aan het werk gaat in het ziekenhuis. Sharna's missie om Whyhope op te ruimen veroorzaakt de nodige chaos bij Ken, Betty en Meryl.
45:58
Verlopen
Hugh en Penny zetten hun verschillen opzij, wanneer ze voor de rechten van een terminaal zieke jonge moeder vechten. Nu Meryl strafrechtelijk wordt vervolgd, schakelt ze Hayley in om het bewijs van haar corruptie voor Sharna te verstoppen.
42:38
Verlopen
Hughs plan om Whyhope te verlaten, wordt uitgesteld wanneer het ziekenhuis moet sluiten, Meryl verdacht wordt van corruptie en een oude vlam plots opduikt.
Archief