Troublemakers

Laatste aflevering
Troublemakers

Tore is nogal bang aangelegd. In de hoop zijn zoon wat stoerder te maken, neemt Harry hem mee naar zijn werk waar hij een explosie met dynamiet demonstreert.

Troublemakers gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Therese en Vårin hebben beloofd alleen een blik op Kaspers boomhut te werpen, maar ze gaan toch naar binnen en halen alles overhoop.
Therese en Vårin gaan skaten en laten Stine langs de kant van de weg staan. Kasper ziet dat en neemt haar mee naar zijn boomhut. Stine is onder de indruk van de boomhut en van Kasper. Ze belooft hem niemand over de hut te vertellen.
Kriss wil graag terug naar de stad aan de overkant van de fjord, waar zijn moeder, broer en vrienden wonen. Stiefbroertje Erik komt met het idee om in een badkuip naar de overkant te roeien.
Therese heeft een oogje op Kriss en nodigt hem uit om met de vriendenclub te gaan kamperen bij de oude stormhut. Kriss aarzelt om mee te gaan, maar gaat op aandringen van zijn vader toch. Therese vist tot ongenoegen van de jaloerse Jonas naar aandacht van Kriss, maar die hapt niet.
Na een ruzie met Grete wil Kasper bij zijn vader Geir gaan wonen. Maar Geir en zijn nieuwe vriendin geven hem niet het gevoel dat hij welkom is. Kasper druipt af naar zijn toevluchtsoord, de boomhut, waar hij lekker kan tekenen.
Stine moet op haar overgrootmoeder passen. Vårin en Therese vinden dat maar saai en gaan zonder Stine naar het centrum. Overgrootmoeder besluit met Stine mee naar het centrum te gaan. Tijdens de tocht blijkt oma een stuk minder braaf te zijn dan haar achterkleindochter.
Kriss woont sinds kort en zeer tegen zijn zin bij zijn strenge vader en diens lieve nieuwe vriendin. Stiefbroertje Erik is blij met z'n nieuwe grote broer, maar Kriss is ervan overtuigd dat hij noch in dit gezin, noch in dit dorp past.
Kasper is jarig. Hij heeft geld nodig voor Jonas' kapotte skateboard, maar weet dat zijn moeder krap bij kas zit. Wat nu?
Stine en haar vrienden vervelen zich en halen rare capriolen uit op de kade in Melbu.
Archief