Van God Los

2020
48:19

Seizoen 3, Aflevering 1 - Dead man's hand

3,0 10 x
Frenk pleegt een succesvolle overval, maar in plaats van zich gedeisd te houden laat Frenk het breed hangen. Als pokermaat Jeffrey erachter komt hoe Frenk aan zijn geld is gekomen, denkt hij een mooi chantagemiddel in handen te hebben. Totdat Jeffrey zelf bedreigd wordt.
47:02

Seizoen 2, Aflevering 10 - Weekendverlof

3,5 8 x
De jarenlange kameraadschap tussen Klaas en bokser Freddie slaat na een zeer gewelddadig incident om in een langdurige vete. Op een dag beseft Klaas dat hij niet de rest van zijn leven over zijn schouder wil kijken. Hij doet een ultieme poging om vrede te sluiten.
48:40

Seizoen 2, Aflevering 9 - Klem

4,0 5 x
Chantal wil aan de sleur van het uitgebluste huwelijk met René ontsnappen en een nieuw leven beginnen met haar nieuwe geliefde. René wil het huwelijk tegen elke prijs redden, en bijt zich er in vast.
48:30

Seizoen 2, Aflevering 8 - D.I.S.C.O.

4,0 5 x
De drie tieners Remco, Ole en Casper fantaseren wat ze zouden doen met een miljoen. Wanneer ze in de ban raken van een prachtig plan, zijn ze vastbesloten aan het benodigde geld te komen. De vraag is alleen hoe ver ze uiteindelijk gaan om hun droom te realiseren.
49:46

Seizoen 2, Aflevering 7 - Zwarte dagen

4,0 4 x
Als zijn vader komt te overlijden verwacht Kamiel dat zijn moeder een lange rouwperiode in acht zal nemen. Tot zijn schrik heeft ze al snel weer interesse in andere mannen. Kamiel voelt de druk aanzwellen om, als nieuw hoofd van de familie, in te grijpen.
48:05

Seizoen 2, Aflevering 6 - Hardcore never dies

3,0 10 x
De zestienjarige Jeffrey wordt door zijn dealer onder druk gezet om meer drugs te verkopen. Vader ziet lijdzaam toe hoe zijn zoon vervreemdt van het gezin en neemt een maatregel die alles verandert.
49:40

Seizoen 2, Aflevering 5 - Kat in 't nauw

3,0 8 x
De jonge Kat mag van haar stiefouders niet omgaan met haar nieuwe vriendje Brandon. Op zoek naar een eigen woning en een baantje ontmoet ze de indrukwekkende kroegbaas Nic. Brandon is jaloers en Kat gaat tot het uiterste in een poging grip op haar leven te houden.
49:52

Seizoen 2, Aflevering 4 - Procedure Exit

3,0 10 x
Freek is in de wolken als zijn veel jongere collega Mathilde zijn liefde beantwoordt. De relatie komt onder druk te staan vanaf het moment dat Freek, vanwege hun romance, wordt overgeplaatst naar een andere afdeling.
49:59

Seizoen 2, Aflevering 3 - Bitch Fight

3,0 11 x
Twee rivaliserende groepen meiden raken in een hevige strijd verwikkeld als Naim Rochelle er van verdenkt te hebben gezoend met haar vriendje. Een heftige confrontatie lijkt onafwendbaar.
48:42

Seizoen 2, Aflevering 2 - Babyshower

4,0 18 x
Janneke wordt omringd door vriendinnen met baby's en is er zelf ook helemaal klaar voor om moeder te worden. Haar vriend Daan is nog niet zo ver. Als Janneke de druk op Daan opvoert, komt hun relatie onder grote spanning te staan.
Archief