Vechtershart

Seizoen 1
50:22

Seizoen 1, Aflevering 4 - Aangeslagen

3,0 0 x
Tegen de zin van zijn vader mag Nick Jerry's plaats innemen op een groot kickboksgala in Hamburg. Zijn kansen verbleken als hij onverwacht tegen een tegenstander moet die er zo zijn eigen regels op na houdt. De oude Roest probeert ondertussen hardnekkig te ontkennen dat hij serieus ziek is.
50:22

Seizoen 1, Aflevering 3 - Pijn is je vriend

3,0 0 x
Sjoerd vraagt Nick om mee te werken aan een tv-reportage in een poging het geschonden imago van de vechtsportwereld op te vijzelen. Oude wonden worden opengereten als Nick ontdekt wie het programma presenteert. David krijgt het aan de stok met zijn baas als deze een vermoeden krijgt van zijn drugsprobleem.
49:39

Seizoen 1, Aflevering 1 - Comeback

3,0 0 x
Na vier jaar in een Franse cel te hebben gezeten wil voormalig kickbokskampioen Nick Roest een comeback maken. Als zijn vader, kickbokstrainer John Roest, weigert hem te coachen, zal hij eerst moeten bewijzen dat hij een ander mens is geworden.
46:06

Seizoen 2, Aflevering 10 - Wolven & Konijnen

3,0 14 x
Nick onderwerpt David aan zijn eigen coldturkeymethode. En dat terwijl voor hem zijn eerste prof-fight bij de Amerikaanse UCC-bond eraan komt. Maar eerst komt het nog tot een klassiek duel met bedreiger Briek. Intussen komt Selma achter de gevolgen van haar nacht met Nick.
45:20

Seizoen 2, Aflevering 9 - Superman

3,0 6 x
David is weer helemaal teruggevallen in zijn verslaving en Briek wil zich inkopen in de sportschool, maar Nick heeft zijn twijfels. Als David erachter komt dat hij ongewild een nauwe samenwerking is aangegaan met Rino Vink, probeert hij zelf de zaken op te lossen.
44:52

Seizoen 2, Aflevering 8 - Contractbreuk

4,0 5 x
Nick komt erachter hoe David de sportschool aan de rand van de afgrond heeft gebracht. Een contract met de Amerikaanse MMA-sportbond lijkt uitkomst te bieden, maar Rudy doet niet meer mee. Sjoerd wordt ondertussen afgeperst door Rino.
46:34

Seizoen 2, Aflevering 7 - Schade

4,0 6 x
Na zijn overwinning bij zijn MMA-debuut ligt Nick helemaal in de kreukels. En net nu stuurt Kirsten aan op een vechtscheiding vanwege zijn scheve schaats op hun huwelijksnacht. Briek begint een louche transportonderneming met de Marokkaanse vechters van de gym.
45:50

Seizoen 2, Aflevering 6 - The fight for the fight

4,0 10 x
Nick moet voor zijn eerste MMA-fight in korte tijd vele kilo's verliezen. Briek helpt hem hierbij met harde hand, maar gaat hierin veel te ver: Nick gaat sterk verzwakt de kooi in. En dan blijkt dat Briek er op meer fronten onorthodoxe methodes op nahoudt.
45:02

Seizoen 2, Aflevering 5 - Paret vs Griffith

3,0 10 x
Als er een vechter sterft aan een hartaanval, begint Nick zich zorgen te maken over zijn gebruik van stimulerende middelen. Hij vraagt raad bij zijn oude celmaat Briek, die hij tot ongenoegen van Rudy en David heeft aangetrokken als MMA-trainer.
46:23

Seizoen 2, Aflevering 4 - De ring

4,0 9 x
Terwijl Nick zijn best doet voor een droombruiloft, heeft Kirsten een groot geheim voor hem. Nick op zijn beurt verzwijgt zijn gebruik van hormonale middelen. Selma maakt intussen werk van het feit dat zij haar laatste gevecht oneerlijk verloren heeft.
Archief