Broadchurch

Broadchurch gemist?

Juli 2017
45:57

Aflevering 8

4,5 65 x
Hardy en Ellie weten de zaak te ontrafelen en brengen de waarheid aan het licht. Door alle verwikkelingen zal het leven in Broadchurch nooit meer hetzelfde zijn.
Juni 2017
45:24

Aflevering 7

4,0 56 x
Er komen belangrijke bewijzen boven tafel tegen alle hoofdverdachten. Ellie en Hardy beseffen dat het niet lang meer duurt, voordat de zaak is opgelost.
46:26

Aflevering 6

3,0 91 x
Ellie en Hardy ondervragen een nieuwe verdachte. Katie confronteert Ellie en Hardy met pijnlijke informatie over haar rol in het onderzoek. Ian blijkt Trish' laptop zonder haar medeweten te hebben meegenomen.
46:20

Aflevering 5

4,0 34 x
De informatie die de onbekende vrouw geeft, zet de hele zaak op zijn kop. Katie ontdekt een cruciale link tussen de zaak en een hoofdverdachte. Lucas vertelt Jim wat hij op de avond van het feest heeft gezien. Jim reageert agressief en waarschuwt hem dat hij zijn mond te houden.
46:11

Aflevering 4

3,0 54 x
Trish wordt meengenomen naar de plaats delict in de hoop dat ze zich meer van de verkrachting kan herinneren. Katie stuit op een nieuwe verdachte en hij heeft geen alibi. Er is eindelijk een DNA-match gevonden. Een onbekende vrouw loopt het politiebureau binnen met verbijsterende informatie.
Mei 2017
45:53

Aflevering 3

3,0 65 x
Hardy en Ellie sporen Trish aan om hun alles te vertellen, ook al heeft het niet direct met de verkrachtingszaak te maken. Mogelijk heeft ze informatie die meer duidelijkheid kan verschaffen. Maar Trish blijft een gesloten boek. Hardy en Ellie stuiten op tegenstrijdigheden en leugens. Trish ontvangt een verontrustende bood...
46:17

Aflevering 2

4,0 43 x
Er gaat een schok door het stadje als het nieuws over de verkrachting zich verspreidt. De plaats delict en de omstandigheden maken het een zeer ingewikkelde zaak. Ellie en Hardy starten een onderzoek naar de vrienden en familieleden van Trish.
46:28

Aflevering 1

4,0 76 x
Ellie en Hardy moeten de brute verkrachting van Trish Winterman onderzoeken. Als ze haar huis doorzoeken, stuiten ze op iets wat hen naar de plaats delict leidt. Uit het forensisch rapport komt naar voren dat deze aanval van tevoren gepland moet zijn.
Archief