Charmed

Charmed gemist?

Seizoen 8

Seizoen 8, Aflevering 9

Verlopen 4,7 28 x
Agent Murphy roept de zussen op om te helpen een demon gevangen te nemen, die is geïnfecteerd met een door de overheid gecreëerd virus. Het virus zorgt ervoor dat magische wezens in de 'Hulk' veranderen. Ze moeten een tegengif voor het virus vinden nadat Billie het virus heeft opgelopen.

Seizoen 8, Aflevering 8

Verlopen 4,0 9 x
Billie doorzoekt de onopgeloste misdaden-bestanden van Homeland Security en ontdekt een riem die haar superkrachten geeft. Paige ontmoet Henry Mitchell, een knappe reclasseringsambtenaar die heel belangrijk wordt in haar leven.

Seizoen 8, Aflevering 7

Verlopen 3,0 1 x
De vader van Paige komt terug en vraagt haar om hulp met een demon die een camerafetisj heeft.

Seizoen 8, Aflevering 6

Verlopen 4,5 3 x
Terwijl de zussen te maken hebben met paparazzi en Halloween, bevriest Billie op onverklaarbare wijze. Ze wordt overspoeld met flashbacks uit haar kindertijd wanneer ze haar nieuwste demonische doelwit, de Dogan, ziet.

Seizoen 8, Aflevering 5

Verlopen 4,0 1 x
Er ontstaan problemen wanneer agent Murphy ziet dat Billie haar krachten gebruikt om een onschuldige te redden. Billie spreekt ook een spreuk uit om Phoebe gelukkig te maken. Die spreuk veroorzaakt weer complicaties voor Phoebe en Dex.

Seizoen 8, Aflevering 4

Verlopen 3,0 11 x
Wyatts schooltoneelstuk Assepoester brengt het competitieve karakter in Piper naar voren wanneer haar met de hand genaaide kostuum en opvoeding worden bekritiseerd door een andere moeder.

Seizoen 8, Aflevering 3

Verlopen 4,0 4 x
Piper is op zoek naar een nieuwe carrière en heeft een sollicitatiegesprek met een recruiter van een groot bedrijf. Ze wordt echter al snel gearresteerd wanneer blijkt dat het uiterlijk ze aannam het model was van iemand die gezocht werd voor moord.

Seizoen 8, Aflevering 2

Verlopen 4,5 9 x
Heksen van de magische school blijven verdwijnen en als ze weer verschijnen, blijken ze krankzinnig. Billie ziet de parallel en vertelt Paige dat de kinderen gek worden van het verhaal 'Alice in Wonderland'.

Seizoen 8, Aflevering 1

Verlopen 3,7 7 x
Nadat de zussen door de buitenwereld als dood werden beschouwd, spreken ze een spreuk uit zodat hun uiterlijk verandert, maar niet aan degenen die het dichtst bij hen staan.
Seizoen 7

Seizoen 7, Aflevering 8

Verlopen 3,0 16 x
Terwijl ze een moord onderzoeken op Magic School, worden Paige en Kyle meegezogen in een onafgemaakte roman die twintig jaar geleden door twee studenten is geschreven.
Archief