Colin From Accounts

Laatste aflevering
25:33
Colin From Accounts
Verlopen

Nadat ze uit elkaar zijn gegaan, moeten Ashley en Gordon een nieuw huis voor Colin vinden zodat ze hun eigen weg kunnen gaan.

Colin From Accounts gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
25:54
Verlopen
De relatie van Ashley en Gordon wordt op de proef gesteld, wanneer ze haar feestgrage vrienden uitnodigt in Echo Park om haar verjaardag te vieren.
27:01
Verlopen
Ashley neemt Gordon mee naar haar verjaardagsdiner in het huis van Lynelle en de enge professor Lee.
29:34
Verlopen
Het personeel van Echo Park is onder de indruk wanneer Ashley de leiding neemt tijdens een stroomstoring.
23:56
Verlopen
Na hun ongemakkelijke seksuele escapade, drijven Ashley en Gorden uit elkaar. Gordon krijgt een grote kans voor de brouwerij, maar hij is te druk met andere zaken.
25:00
Verlopen
Gordon stuurt Ashley per ongeluk een dickpic en volgt haar van een rommelmarkt naar het ziekenhuis om te proberen de foto te verwijderen.
27:50
Verlopen
Wanneer Ashley een zooitje maakt van Gordons sokkenla, maakt ze een geïmproviseerd uitstapje naar de winkel met Colin, Megan en haar moeder om nieuwe meubels voor Gordon te kopen.
31:12
Verlopen
Gordons dag gaat van kwaad tot erger, wanneer een knappe voorbijganger hem afleidt en hij per ongeluk een zwerfhond aanrijdt met zijn auto.
Archief