De Geheimen Van Barslet

Laatste aflevering
48:34
De Geheimen Van Barslet

Als kleuterjuf Roelie Dekker geen kinderen kan krijgen, helpt haar zus haar. Maar het moederschap wordt een obsessie en in haar paniek neemt ze een vergaand besluit.

De Geheimen Van Barslet gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
49:07
Door de rouw over zijn omgekomen zoontje heeft Jahwar Barzani geen oog voor zijn vrouw en dochter. Tot zijn verrassing krijgt hij steun van Manons zoontje, Mischa.
51:39
Na vele jaren komt Kasper de Vries na zijn missie in Irak terug in het geboortedorp. Hij slaat met argusogen zijn geliefde zus Manon gade en bekijkt haar zoontje Mischa met andere ogen.
50:13
De boerderij van Douwe Bouwman staat aan de rand van een faillissement. In zijn wanhoop gelooft hij dat God hem tekens stuurt om hem te helpen. .
50:19
De Irakese Nashwa Barzani leeft in de schaduw van haar omgekomen broertje. Ze zoekt aansluiting bij de dorpsjeugd, maar ze weet niet dat ze met vuur speelt.
48:28
Als haar zus tot groot verdriet onvruchtbaar blijkt, wordt Brigitte Haberkorn draagmoeder. Maar ze heeft geen idee wat zij met haar onzelfzuchtige daad teweegbrengt.
51:20
De nieuwe dorpsagent, Bjorn Moonen, zoekt wanhopig naar een verklaring voor de vreemde gebeurtenissen die het dorp in zijn greep houden.
Archief