De Zoon Van Artan

Laatste aflevering
26:35
De Zoon Van Artan

De drie vrienden staan eindelijk oog in oog met de draak. Maar de draak is niet de enige vijand die ze moeten zien te verslaan, oom Sieg geeft zich niet zomaar gewonnen.

De Zoon Van Artan gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2022
26:20
Cara dringt het kasteel binnen, maar wordt betrapt. Wolf en Friso zullen haar moeten bevrijden voor ze de draak kunnen bevechten.
26:08
Wolf ontdekt het geheim van zijn oom Sieg. Samen met Cara en Friso bedenkt hij een nieuw plan om de draak en zijn oom te verslaan.
26:03
Terwijl Wolfs moeder en zijn oom Sieg verwikkeld zijn in een machtsstrijd om het kasteel, komen Cara, Wolf en Friso op het spoor van de draak.
27:01
Wolf is verdwaald in het Hellebos. Cara biedt hem onderdak bij haar moeder Winne, de bosheks. De draak valt het huis van Friso aan.
26:09
Friso stelt Cara voor aan Wolf. Dit trio vormt het verbond der drakendoders. Ridder Joris beschermt Wolf tegen Sieg en Wolf vlucht weg uit de burcht.
26:08
Wolf sluit vriendschap met Friso, de zoon van de smid. Sieg, de oom van Wolf die net terug is uit het Heilige Land, zal met zijn mannen de draak verslaan. Dit lukt niet, maar Sieg bereikt een akkoord: er moeten zoenoffers aan het monster betaald worden.
26:20
Een draak duikt op in het dorp en zaait terreur. Ridder Artan trekt ten strijde en verdwijnt... Wolf en zijn moeder Rune blijven alleen achter.
Archief