Enemy Of The People

Enemy Of The People gemist?

Seizoen 1
40:46

Seizoen 1, Aflevering 8 - Off the Record

4,7 60 x
Janne komt niet opdagen voor zijn afspraak met Katja. Ze beseft dat ze een nieuwe bron nodig heeft en komt uit bij de vrouw van Pekka, die haar nietsvermoedend helpt. Pekka ontdekt dat Katja haar artikel wil gaan publiceren en lokt haar mee om een interview te geven over VersoCoin.
42:32

Seizoen 1, Aflevering 7 - Black Sheep

3,0 22 x
Pekka probeert de identiteit van Katja's informant te achterhalen, maar Katja laat niets los. Toch lijken de heren de redactie steeds een stap voor te zijn, dus er is mogelijk een mol in het spel. Plotseling verschijnt er een krantenartikel over Katja dat grote impact op haar maakt.
41:48

Seizoen 1, Aflevering 6 - The Source

4,7 29 x
Katja begint te twijfelen aan haar oordeel over VersoCoin, nu er succesverhalen in de media opduiken over mensen die er rijk door geworden zijn. Er ontstaat onenigheid en wantrouwen onder de groep investeerders en de situatie dreigt uit de hand te lopen wanneer Pekka Kristian om zijn geld vraagt.
41:48

Seizoen 1, Aflevering 5 - Gloves Off

4,0 27 x
Katja's artikel wordt gepubliceerd op een voor Kristian zeer ongelegen moment. Terwijl hij in het ziekenhuis zit te wachten op nieuws, wordt hij gebeld over de val van zijn cryptomunt VersoCoin. Kristian gaat in overleg met zijn zakenpartners en zorgt ervoor dat alle pijlen op Katja gericht worden.
43:12

Seizoen 1, Aflevering 4 - Big Deal

4,5 57 x
De lancering van Kristians cryptovaluta is een groot succes. Katja verdenkt hem van illegale praktijken, maar ze moet genoeg bewijs verzamelen om ook haar chef daarvan te overtuigen. Wanneer Kristians vrouw haar mond voorbij praat, komen er dubieuze zaken uit zijn verleden aan het licht.
41:34

Seizoen 1, Aflevering 3 - Team Play

3,5 37 x
Uit videobeelden blijkt dat Tolonen zijn moordenaar kende, maar diens ware identiteit is niet te achterhalen. Katja's informatie leidt haar naar Kristian Lane, een ondernemer die op het punt staat om nieuwe cryptovaluta op de markt te brengen. Katja's onderzoek wordt van alle kanten tegengewerkt, maar ze laat zich niet ken...
42:36

Seizoen 1, Aflevering 2 - Barcelona

4,0 59 x
Iedereen is geschokt door de dood van Tolonen. Al snel doen allerlei geruchten de ronde dat Katja zijn dood op haar geweten heeft. Ze vraagt of ze naar Spanje mag om onderzoek te doen naar de toedracht van zijn overlijden. Met de hulp van de Spaanse politie doet ze een onrustbarende ontdekking.
41:25

Seizoen 1, Aflevering 1 - A Living Legend

3,0 87 x
Journaliste Katja Salonen schrijft een kritisch artikel over lokale voetbalheld Samuli Tolonen, waarmee ze zich de woede van zijn fans op de hals haalt. De haatberichten stromen binnen en Katja wordt gedwongen om de burgemeester te interviewen, die het voor Tolonen opneemt.
Archief