Ik Weet Wie Je Bent

Ik Weet Wie Je Bent gemist?

Seizoen 1
51:46

Seizoen 1, Aflevering 12

3,0 2 x
Daniel werkt aan een plan dat Herman als schuldige aanwijst van Anna's verdwijning. Gabor neemt wraak op Daniel door opdracht te geven Juliette te ontvoeren. Sylvia ontdekt de vermiste camerabeelden in de tas van Marc.
49:54

Seizoen 1, Aflevering 11

3,5 3 x
Alize verblijft in kritieke toestand in het ziekenhuis. Daniel wordt ondervraagd en zegt dat hij een woedende Sonny met een mes tegenkwam bij zijn huis. Als Alize Paul vertelt waar Anna is, kan Daniel zijn geheim niet langer verzwijgen.
49:44

Seizoen 1, Aflevering 10

3,0 6 x
In de kelder onder het huis van Herman Kasteel doet Daniel een belangrijke ontdekking die hij alleen zijn vrouw Alize toevertrouwt.
51:12

Seizoen 1, Aflevering 9

3,0 5 x
De politie vindt het lijk van Jimmy in een rivier vlakbij Gabor's vakantiehuis. Uit een email blijkt dat Gabor ene Pijke inhuurde om de motor van Jimmy te laten verdwijnen. Ondertussen wordt de liefde tussen Daniel en Eva sterker.
48:39

Seizoen 1, Aflevering 8

3,0 5 x
Daniel wordt als gevolg van zijn ontsnappingspoging naar dezelfde gevangenis als zijn schoonvader Herman gestuurd. De recherche focust zich op Jimmy, die sinds Anna's vermissing niet meer gezien is bij het hostel waar hij verbleef.
49:31

Seizoen 1, Aflevering 7

3,0 3 x
Daniel bezoekt met Eva bekende plekken en krijgt een aantal herinneringen terug van hun tijd samen. Dan slaat de paniek toe, hij denkt dat hij schuldig is en besluit alles achter zich te laten. Slechts één persoon kan hem tegenhouden.
50:31

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 2 x
Een geheugentest moet eindelijk definitief uitwijzen of Daniel echt aan geheugenverlies lijdt. Eva stemt in een dag met Daniel door te brengen in ruil voor bekendmaking van de mol door wie Daniel haar steeds een stap voor blijft.
50:19

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 2 x
Marc werkt mee aan de reconstructie van Anna's laatste avond op de universiteit. Als blijkt dat Anna zwanger was, wordt ook hij verdachte in de zaak. Herman deelt met Daniel dat Anna hem geld vroeg om voorgoed naar Thailand te vertrekken.
52:46

Seizoen 1, Aflevering 4

4,7 32 x
Mark biecht op het politiebureau op dat hij verliefd is op zijn stiefzusje Anna, met wie hij op de avond van haar vermissing ruzie had. In zijn zoektocht naar informatie besluit Daniel zijn schoonvader Herman op te zoeken in de gevangenis.
50:49

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 12 x
Bloedonderzoek wijst uit dat Daniel onder invloed was van ketamine tijdens de nacht van Anna's vermissing. Rechercheur Valk ontdekt dat Paul op de universiteitscampus in drugs handelde en pakt hem op.
Archief