Klem

Klem gemist?

Seizoen 2
47:08

Seizoen 2, Aflevering 8 - Hawala

3,8 104 x
Hugo wordt door zijn eigen dochter beschuldigd dat hij de opdrachtgever is van de aanslag op Wout. Marius beseft dat Ron hem nooit meer met rust zal laten. Kitty moet een flinke som geld witwassen.
49:08

Seizoen 2, Aflevering 7 - Geruchten

4,0 48 x
Marius is bang dat hij nooit meer uit de gevangenis komt. Kitty probeert de FIOD van het lijf te houden. Hugo raakt ongewild meer en meer bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt haar eigen vader niet meer.
Seizoen 3
53:08

Seizoen 3, Aflevering 10 - Een geheime plek

4,4 269 x
De families Milner en Warmond belanden samen in een safe house. Samuels geeft het niet op en probeert hen te vinden. Suus en Chrissie willen koste wat kost meedoen aan de musical.
49:02

Seizoen 3, Aflevering 9 - An offer you can't turn down

3,6 177 x
Samuels en Konings proberen het goud terug te krijgen. Daardoor wordt de situatie voor Kitty steeds bedreigender. Marius en Hugo raken allebei in een onmogelijke positie.
46:05

Seizoen 3, Aflevering 8 - Neus met sambal

3,8 133 x
Konings komt bij Kitty thuis en intimideert haar. Marius is woedend, maar machteloos. Hugo bedenkt een plan dat alles moet oplossen.
Seizoen 1
50:46

Seizoen 1, Aflevering 6 - Natuurlijk spul

4,0 48 x
Hugo besluit Marius en Kitty te helpen. Marius moet dan wel openheid van zaken geven. Hugo viert zijn benoeming tot directeur en probeert opnieuw Hannah en Laura tot elkaar te brengen. Wally zet Abdu onder druk om erachter te komen waar Marius is. Gastacteurs: Bodil de la Parra, Vincent van der Valk, Eric van Sauers, Dunya...
Seizoen 3
45:33

Seizoen 3, Aflevering 7 - Hogere machten

4,5 115 x
Samuels chanteert Hugo met het coke- en seksschandaal. Hij moet voor hem blijven werken. Kitty en Marius zoeken amechtig naar geld en willen een deal met de politie.
Seizoen 1
47:21

Seizoen 1, Aflevering 2 - Een bepaald soort man

3,0 64 x
Marius Milner wordt verdacht van de moord op zijn oude compagnon en bedreigd door Wally, die op korte termijn een miljoen van hem eist. Hugo is zich lam geschrokken. Hij probeert zijn jongste dochter koste wat het kost uit Marius' buurt te houden. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil de la Parra, Dunya Khayame en Ad Knippel...
51:35

Seizoen 1, Aflevering 1 - Bloedvriendinnen

4,8 154 x
Hoge belastingfunctionaris Hugo Warmond is weduwnaar. Hij probeert zijn leven weer op de rails te krijgen met zijn puberdochter Laura en zijn achtjarige Suzan. De laatste heeft een boezemvriendin, Christine, wier vader tot Hugo's schrik een gevaarlijke achtergrond blijkt te hebben. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil de la...
Seizoen 3
47:55

Seizoen 3, Aflevering 6 - Tulips from Holland

3,0 104 x
Hugo gaat met Samuels naar Malta om daar een corrupte minister te bewerken. Kitty wil niets meer met Marius te maken hebben. Konings laat Kitty volgen om Marius te vinden.
Archief