Line Of Duty

Seizoen 4
57:27

Seizoen 4, Aflevering 6

91 x
Nick Huntley wordt uitgebreid ondervraagd over de moord op Tim Ifield, maar AC-12 blijft ervan overtuigd dat zijn vrouw erbij betrokken is. Voor het team begint een race tegen de klok om op tijd de waarheid te ontdekken.
58:35

Seizoen 4, Aflevering 5

44 x
Het rommelt in het huwelijk tussen Roz en Nick Huntley als Nick niet meer zo zeker is van de onschuld van zijn vrouw. Een cold case geeft AC-12 een nieuwe invalshoek om het tegen Roz Huntley op te nemen.
58:51

Seizoen 4, Aflevering 3

46 x
AC-12 ontdekt gaten in de zaak tegen Michael Farmer. Loopt de echte seriemoordenaar nog steeds vrij rond? Steve wil van Huntleys echtgenoot weten waar zij was op de avond dat Tim Ifield verdween.
57:19

Seizoen 4, Aflevering 1

74 x
Hoofdinspecteur Roz Huntley arresteert een 24-jarige man, op verdenking van een aantal moorden. De forensisch onderzoeker twijfelt aan zijn schuld en roept de hulp in van AC-12. Kate gaat undercover in Huntleys team.
Seizoen 3
1:27:31

Seizoen 3, Aflevering 6

38 x
Steve wordt gearresteerd op verdenking van moord, maar blijft vasthouden aan zijn onschuld. Kate heeft dankzij haar undercoverwerk mogelijk de sleutel in handen om Steves onschuld te bewijzen én de identiteit van de Caddy te onthullen.
58:35

Seizoen 3, Aflevering 5

59 x
Steve wordt geschorst en het team raakt verdeeld. Nu zijn carrière in gevaar is, vraagt Steve een onwaarschijnlijke bron om hulp. Kate vindt nieuw bewijsmateriaal, maar het voormalige hoofd van de zedenafdeling zegt zich niets van de beschuldigingen tegen het kindertehuis te herinneren.
58:46

Seizoen 3, Aflevering 4

70 x
Een nieuwe getuigenis brengt het team terug op het spoor naar de Caddy, de corrupte agent die contacten onderhoudt met criminelen. Maar er duikt bewijs op dat suggereert dat de Caddy zich binnen de AC-12 bevindt... Steve duikt verder in het verleden van het kindertehuis.
58:40

Seizoen 3, Aflevering 3

19 x
Steve denkt dat Danny een lijst heeft gemaakt van mensen die hem vroeger hebben misbruikt. Kate ontdekt dat twee agenten elkaar in het geheim ontmoeten. Ook doet AC-12 een schokkende ontdekking rond de dood van Rod Kennedy.
59:00

Seizoen 3, Aflevering 2

28 x
Na de schietpartij in het drugspand, gebruikt Kate haar undercoverrol om druk uit te oefenen op het team van Danny. Steve ontdekt dat Danny het slachtoffer kende. Ondertussen wordt er onderzoek gedaan naar Steves verleden.
59:45

Seizoen 3, Aflevering 1

25 x
Sergeant Danny Waldron leidt een arrestatieteam. Nadat zijn teamleden een verdachte doodschieten, leggen ze tegenstrijdige verklaringen af. AC-12 moet ontdekken of ze iets verbergen.
Seizoen 2
58:40

Seizoen 2, Aflevering 6

35 x
Het team ontmaskert een criminele bende die vanuit de politie wordt aangestuurd. Ondanks alles is Fleming ervan overtuigd dat Denton een rol heeft gespeeld in de hinderlaag.
58:53

Seizoen 2, Aflevering 5

30 x
Het team vindt meer bewijs dat Dryden betrokken was bij de hinderlaag. Hastings staat onder druk om zijn meerdere te arresteren. Ondertussen is Dentons leven in gevaar.
58:41

Seizoen 2, Aflevering 4

11 x
Na de brute aanval in de gevangenis krijgt Denton toestemming om haar stervende moeder te bezoeken. Ondertussen ontkent politiechef Dryden dat hij een relatie had met Denton. Arnott ontdekt bewijs waaruit blijkt dat Denton waarschijnlijk de waarheid spreekt.
58:38

Seizoen 2, Aflevering 3

35 x
Denton ontkent dat ze schuldig is, maar moet in afwachting van het proces toch de gevangenis in. Daar neemt ze Fleming in vertrouwen. Ze denkt dat ze erin wordt geluisd door een politiechef met wie ze een relatie had. Het team besluit het bewijsmateriaal opnieuw te bekijken.
58:50

Seizoen 2, Aflevering 2

34 x
Kate Fleming gaat undercover in Lindsay Dentons team, dat vermiste personen opspoort. Terwijl ze probeert bewijs tegen Denton te vinden, gaat Denton zelf op zoek naar compromitterend bewijs tegen de leden van het anticorruptieteam.
58:47

Seizoen 2, Aflevering 1

246 x
Een politiekonvooi dat een beschermde getuige vervoert, rijdt in een hinderlaag. De getuige raakt gewond en drie agenten komen om het leven. Alleen rechercheur Lindsay Denton overleeft de aanslag en het duurt niet lang voordat de verdenking op haar valt.
Seizoen 1
58:59

Seizoen 1, Aflevering 5

40 x
Gates is op de vlucht geslagen. Hij denkt nog steeds dat hij zijn carrière en zijn huwelijk kan redden. Ondertussen zit de anticorruptie-eenheid hem op de hielen. Arnott moet beslissen waar zijn loyaliteit ligt.
59:52

Seizoen 1, Aflevering 4

28 x
Fleming is vastberaden om de zaak tegen Gates in haar eentje op te lossen. Ze moet beslissen hoe ver ze wil gaan om zijn vertrouwen te winnen. Door haar gedrag begint Morton zich af te vragen of ze een verborgen agenda heeft.
59:20

Seizoen 1, Aflevering 3

20 x
Arnott is ervan overtuigd dat Gates een rol speelt in Jackies verdwijning. Samen met Fleming probeert hij Gates in de val te lokken, maar daarbij gaat Arnott zo ver, dat het hem zijn carrière kan kosten.
58:37

Seizoen 1, Aflevering 2

20 x
Gates probeert zijn banden met Jackie te verbreken als hij ontdekt wat ze heeft gedaan, maar Arnott en Fleming vermoeden dat er iets tussen hen is. Gates wordt gedwongen te kiezen tussen zijn huwelijk en zijn carrière.
Archief