Maud & Babs

Maud & Babs gemist?

Seizoen 1
31:52

Seizoen 1, Aflevering 8 - Thuis

3,0 29 x
Koen vindt een plek in een verpleeghuis. Maud gaat met Juliette en Babs kijken. Babs vindt het verschrikkelijk en Maud eigenlijk ook. Koen is woedend als hij het hoort.
31:47

Seizoen 1, Aflevering 7 - Tussen zussen

4,0 51 x
Er moet thuiszorg komen, maar vanwege de wachtlijsten is het een probleem om thuiszorg te krijgen. Juliette denkt een oplossing gevonden te hebben.
32:44

Seizoen 1, Aflevering 6 - Surprise

4,0 9 x
Juliette is druk met het organiseren van een surpriseparty voor de verjaardag van Babs, maar Babs is niet in de stemming voor een feestje.
32:57

Seizoen 1, Aflevering 5 - Diagnose

4,0 12 x
Maud is onderweg naar een bevalling als haar moeder belt. Ze heeft een lift nodig. De Griekse oma van het gezin nodigt Babs uit in de keuken. Babs is zeer onder de indruk.
31:21

Seizoen 1, Aflevering 4 - Even weg

3,3 8 x
Koen organiseert een weekendje samen weg met de boot. Juliette moet op Babs letten, maar raakt haar kwijt tijdens het winkelen.
31:38

Seizoen 1, Aflevering 3 - Onbereikbaar

4,0 5 x
Maud heeft eindelijk voor elkaar dat er iemand van de gemeente komt voor een keukentafelgesprek, zodat er thuishulp kan worden aangevraagd voor haar moeder. Babs is onbereikbaar. Haar telefoon ligt in de wc.
31:04

Seizoen 1, Aflevering 2 - Een levensbedreigende situatie

3,0 7 x
'Ik bloed dood!' appt Babs als Maud niet direct reageert op haar bericht dat ze zich heeft gesneden. Maud onderbreekt haar spreekuur, maar aangekomen bij het huis van haar moeder kan ze niet naar binnen. Ze heeft nog steeds geen sleutel. Haar zus Juliet, die ook aan komt rennen, blijkt er wel één te hebben. In de tuin zit ...
30:03

Seizoen 1, Aflevering 1 - Niets aan de hand, komt goed

4,5 16 x
Maud denkt het wat rustiger te krijgen: de kinderen zijn bijna de deur uit, de relatie met Koen is nog steeds goed en ook de verloskundepraktijk loopt prima. Tijd om te genieten! Maar dan begint haar moeder Babs te veranderen. Ze kookt niet meer en ook schoonmaken vindt ze niet meer zo nodig. Wat maakt ze nou vies in haar ...
Archief