New Amsterdam

New Amsterdam gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
40:28
New Amsterdam
Verlopen

Bloom en het team bereiden zich voor op de monsterorkaan die op New York afkomt. Max en Helen maken plannen voor een intieme bruiloft in New York, als Helen terugkeert uit Londen. Terwijl Iggy en Martin op een tweesprong staan, maakt Reynolds eindelijk contact met zijn vader.

Seizoen 5
39:39
Verlopen
Iedereens verhaal komt tot een verrassend, maar onvermijdelijk einde. Max en Wilder staan voor een dilemma over een goedkeuring voor een revolutionair medicijn tegen kanker. Reynolds doet er alles aan om een medische noodsituatie te verhelpen, terwijl Iggy een vrouw in nood helpt.
40:02
Verlopen
Max en Wilder krijgen te maken met een dilemma rond het goedkeuren van een revolutionair medicijn tegen kanker. Max leert een geheim over zijn eigen strijd met kanker. Reynold doet extra veel moeite om een benarde medische situatie op te lossen en Iggy probeert wanhopig een vrouw te helpen, maar merkt dat het systeem hem t...
40:59
Verlopen
Wanneer Helen Sharpe onverwachts naar New York terugkeert, ontsnapt Max naar de wildernis op een retraite samen met Bloom, Dr. Wilder en Iggy. De lol vergaat al snel wanneer er een levensbedreigend ongeluk plaatsvindt. Reynolds gaat akkoord met het uitvoeren van een riskante operatie, maar krijgt te maken met uitdagingen d...
40:02
Verlopen
Reynolds moet kiezen tussen de liefde en kostbare tijd doorbrengen met zijn vader. Bloom beseft de gevolgen van haar acties en zet een onverwachte stap binnen de relatie met haar zus. Max helpt een IC-stagiaire die worstelt met het verlies van een patiënt. Dr. Wilder krijgt een aanbod waardoor ze moet kiezen tussen haar ge...
40:03
Verlopen
Reynolds gebruikt zijn creativiteit om een aanstaande moeder in nood te helpen. Max waagt een gok met Wilder, terwijl Bloom een broer en zus in moeilijkheden behandelt. Iggy neemt een besluit over Martin.
39:51
Verlopen
Max ontdekt een inkomstgenererende afdeling in het ziekenhuis, met ernstige juridische gevolgen. Iggy komt een conciërge tegen met buitengewone talenten. Reynolds behandelt een inspirerende patiënt en maakt plannen voor zijn vader. Wilders jonge patiënt leert haar om geen overhaaste conclusies te trekken bij het stellen va...
39:48
Verlopen
Het personeel van New Amsterdam worstelt met de recente uitspraak van het hooggerechtshof over abortusrechten. Wilder behandelt een vrouw wiens zwangerschap haar leven in gevaar brengt. Op aandringen van Brantley probeert Max een oplossing te vinden voor patiënten buiten de staat. Bloom onthult groots nieuws aan Reynolds.
39:39
Verlopen
Max maakt het zijn missie om New York veiliger te maken. Iggy helpt een gezin om te gaan met het onvermogen van hun dove kind om te communiceren.
39:55
Verlopen
Max probeert een verpleegster te redden, die het slachtoffer is geworden van gevaarlijke wanpraktijken. Reynolds doet er alles aan om een groep patiënten te helpen die in hun gebouw worden vergiftigd. En Bloom doet een verrassende bekentenis aan haar zus.
40:02
Verlopen
Max stelt een persoonlijke gezondheidsdag verplicht voor het personeel en krijgt verrassend veel weerstand. Reynolds raakt geïntrigeerd door een nieuw personeelslid. Bloom heeft last van werkstress, nadat hij met zijn medicatie is gestopt. Iggy gaat op zijn eerste date en Max overtuigt Wilder om een operatie te ondergaan.
40:05
Verlopen
Een explosie tijdens een huwelijksceremonie veroorzaakt een stroom aan gewonde feestgangers naar het ziekenhuis. Max en Wilder haasten zich om een zeldzame bloedgroep te vinden om de bruidegom te redden. Iggy helpt een meisje uit een catatonische toestand en ontdekt de waarheid over de bruiloft.
40:03
Verlopen
Max test een gedurfd nieuw kostenbesparingsprogramma. Dit kan zowel New Amsterdam, als de patiënten die de meeste zorgen nodig hebben, helpen. Wilder heeft moeite met het feit dat een patiënt een ​​levensreddende operatie weigert. Reynolds komt tot een belangrijk besef over het gedrag van zijn vader.
39:54
Verlopen
Bloom, Iggy en Reynolds scharen zich achter Max, wanneer de gevolgen van Helens beslissing zich ontvouwen. Bloom geeft Leyla extra ruimte, maar er staat haar een verrassing te wachten. Reynolds en Wilder helpen een terminale patiënt bij het realiseren van zijn droom om in een Bollywood-show te spelen.
Seizoen 3
40:35
Verlopen
Het is de nationale hiv-testdag en Max biedt aan alle hiv-patiënten die naar New Amsterdam komen gratis zorg aan. Bloom en Reynolds botsen terwijl Iggy snakt naar de terugkeer van een vriend. Ondertussen ontdekt Sharpe dat ze haar nichtje misschien harder moet aanpakken.
40:28
Verlopen
Max is op een missie om institutioneel racisme in New Amsterdam op te lossen, terwijl Bloom een patiënt behandelt die haar eraan herinnert dat het niet altijd is wat het lijkt. Een familiezaak overweldigt Sharpe en Reynolds probeert zijn kalmte te bewaren, terwijl hij een vader en zoon behandelt.
40:30
Verlopen
Wanneer Sharpe merkt dat de bloedvoorraad van het ziekenhuis gevaarlijk laag is, verzint Max een plan om New Amsterdam uit de problemen te helpen. Reynolds realiseert zich dat hij het een en ander van Bloom kan leren terwijl hij vrede sluit met zijn nieuwe functie.
40:28
Verlopen
Max reist naar Connecticut om Luna terug te brengen naar New York, maar twijfelt als hij haar bij haar grootouders ziet. Bloom onderneemt actie zodat haar personeel zich veilig voelt op het werk, terwijl Reynolds een stap terug doet op de hartafdeling. Sharpe worstelt om op dr. Cassian Shin te leunen na een noodgeval binne...
40:39
Verlopen
Max verzet zich tegen een plan dat New Amsterdam meer omzet zou kunnen opleveren, terwijl Iggy op zijn beurt zich verzet tegen het nieuwe telemedicinesysteem. Sharpe ontdekt een verrassende trend tijdens de behandeling van een geliefde ex-patiënt.
40:30
Verlopen
Max wordt geconfronteerd met de gevolgen van een beleid dat hij heeft doorgevoerd. Bloom doet een verrassende ontdekking over Iggy.
Archief