Pørni

Laatste aflevering
26:39
Pørni

Sigrid zit in de put en Pørni ontdekt dat ze al een tijdje wordt gepest via een app. Ze besluit dit aan te kaarten op de ouderavond. Ondertussen gaat het steeds slechter met Grethe.

Pørni gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
26:12
Pørni probeert de familie van haar vriendin te helpen.Stephen is het niet eens met Ole Johans beslissing. En na de nieuwjaarsviering treft Pørni Sigrid thuis dronken en verdrietig aan.
29:02
Pørni en Sigrid zijn jarig. Sigrid wil Pørni niet op haar feestje hebben en verder heeft iedereen al andere plannen. Het belooft een eenzame verjaardag te worden voor Pørni.
27:23
Kerstavond wordt voor Pørni een verrassend feest met onverwacht bezoek, maar dan heeft een vriend schokkend nieuws. Pørni zal snel in actie moeten komen om een tragedie te voorkomen.
29:19
Pørni raakt geïrriteerd als haar vader zich ergens mee bemoeit en maakt zich zorgen om Hanna in Buenos Aires. Als het ook nog eens misloopt met een jongetje in de pleegzorg, is de ellende compleet.
30:07
Pørni doet haar uiterste best alles bij te benen nu iedereen om haar heen wilde plannen maakt en haar kinderen in rap tempo opgroeien. Het verdriet om Anne is ook nog niet gesleten.
Seizoen 2
30:46
Finn heeft het zwaar na de ruzie met Pørni en hij grijpt weer naar de drank. Pørni is vastbesloten om hem zo veel mogelijk bij de kinderen weg te houden, maar Sigrid wil dolgraag dat hij op haar klassenfeest komt. En zoals Pørni zelf altijd zegt, moet ze haar kinderen voorop stellen, maar dat valt niet altijd mee.
29:27
Hanna heeft vreselijk liefdesverdriet en Pørni moet Ole Johan even buiten Oslo ophalen van zijn pelgrimstocht met Stephen omdat hij zich onwel voelde. Tijdens de boekpresentatie van het nieuwe boek van Finn blijkt zijn boek wel heel autobiografisch te zijn, tot groot ongenoegen van Pørni. Ook haar overleden zus wordt niet ...
29:18
Hanna verhuurt haar kamer aan twee Duitse couchsurfers, zeer tegen de zin van Pørni. Sigrid ziet Finn en Pørni het liefst weer samen en zou graag zien dat ze weer een normaal gezin konden vormen. Finn is in Oslo voor de lancering van z'n nieuwe boek en wil de band met z'n kinderen aanhalen. Op Pørni's werk lijkt men meer b...
27:26
Pørni maakt zich zorgen om Leo, die met z'n vader meegaat om z'n band met hem te versterken, en ook om haar eigen vader, die weigert naar de dokter te gaan. De hele familie bezoekt het graf van Anne op de dag dat ze 40 zou zijn geworden. En Hanna heeft een nieuw verdienmodel gevonden: ze wil een Airbnb starten.
32:25
Hanna maakt zich op voor de langverwachte reis naar Argentinië. Dat er in Argentinië geen Portugees gesproken wordt, is dan goed om te weten. Pørni ontmoet haar nieuwe buurman, en Finn dringt er bij haar op aan dat ze zijn nieuwe boek leest voor het in de winkel ligt. Tuva stapt in het huwelijksbootje en Pørni komt voor ee...
27:25
Pørni heeft het niet makkelijk na haar breuk met Bjørnar en gaat ook nog in de fout op haar werk. Haar vader komt kritisch uit de hoek, en dat zag ze niet aankomen. Sigrid zit lekker in haar vel, Tuva doet een onverwachte mededeling en Finn besluit naar Oslo te komen voor de kinderen, maar eigenlijk vooral in verband met z...
Seizoen 1
29:19
Pørni stuurt Bjørnar per ongeluk een verkeerde sms, waarna hij haar de liefde verklaart. Hanna besluit dat ze bij haar vader wil gaan wonen, maar Pørni is bang dat ze door hem teleurgesteld zal worden. Ondertussen moet Pørni een solo overnemen op het voorjaarsconcert en heeft Leo zijn confirmatie, waar zijn moeder Anne de ...
30:12
Er is een anonieme melding gedaan tegen Pørni bij de kinderbescherming, wat haar niet in de koude kleren gaat zitten. Leo begint zijn draai te vinden en geeft aan dat hij niet bij zijn grootouders wil gaan wonen. Sigrid zegt geld nodig te hebben voor een nieuwe telefoon, maar er blijkt meer aan de hand. Als ze erachter kom...
28:13
Pørni heeft een ontmoeting met de ex-vriendin van Bjørnar, en het Nordberg-koor is druk bezig met de repetities voor het voorjaarsconcert. Torill weet een gevoelige snaar te raken, maar daar wordt niet iedereen even blij van. Een zoekgeraakte portemonnee zorgt voor een onverwachte woordenwisseling tussen Pørni en Sigrid.
Archief