Secret Bridesmaids' Business

Laatste aflevering
44:15
Secret Bridesmaids' Business

Melanie wekt een gevaarlijke woede op bij Jakob als ze in zijn verleden spit. Olivia verbergt haar diagnose voor haar naasten, terwijl Saskia's verrassende relatiegeschiedenis wordt onthuld.

Secret Bridesmaids' Business gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
44:16
Na haar affaire vecht Melanie voor haar huwelijk. Olivia komt over haar mislukte verloving heen met een charmante vreemdeling en een onstuimige misstap van Saskia achtervolgt haar.
46:13
Saskia en Alex doen hun uiterste best om leugens uit hun verleden te verbergen, terwijl Saskia troost zoekt. Olivia worstelt ondertussen met haar levensbedreigende geheim.
45:18
Een onverwacht huwelijksaanzoek brengt drie beste vrienden dichterbij dan ooit. Totdat een reeks geheimen aan het licht komt en een gevaarlijke obsessie uit de hand begint te lopen.
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 1, Aflevering 6

Verwacht op
Olivia's bruiloft is eindelijk aangebroken. Geen van de vrouwen beseft dat Melanie nog steeds in gevaar is en Jakob is vastbesloten om wraak te nemen.

Seizoen 1, Aflevering 5

Verwacht op
In een poging om een andere vrouw te redden van Jakobs intimidatie, verandert Melanie in een stalker. Olivia ontdekt het donkerste geheim van Alex, terwijl Saskia instort na een wrede aanval.
Archief