B Positive

Laatste aflevering
19:42
B Positive
Verlopen

Gina krijgt een dilemma als ze een aanbod krijgt om Valley Hills te verkopen aan een rivaliserend verzorgingstehuis. Drew bereidt zich voor op zijn grote reis naar Alaska.

B Positive gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
19:32
Verlopen
Gina worstelt om Valley Hills soepel te laten draaien, nadat mevrouw Ludlum is gestopt en bij een rivaliserende instelling voor begeleid wonen gaat werken. Drew twijfelt of hij weer op een roadtrip-avontuur zal gaan of in de buurt van Gina blijft.
19:41
Verlopen
Norma's onbeschofte zus, Irene, bezoekt Valley Hills en besluit dat ze, tegen de wensen van Norma in, ook daar wil wonen. Harry regelt een date voor Drew en Spencer, en Bette zetten de volgende stap in hun relatie.
19:42
Verlopen
Gina vindt het lastig om zowel de baas, als een vriend van Gabby en Gideon te zijn. Drew biedt aan om de chauffeur van het Valley Hills-busje te worden. En Jerry ontdekt dat hij gezond genoeg is het verpleegtehuis te verlaten.
19:30
Verlopen
Gina zit in een ongemakkelijke situatie, als de senioren van Valley Hills vechten om een luxe kamer. Drew en Harry komen eindelijk aan bij de Grand Tetons en genieten van een spectaculair uitzicht. Maar toch voldoet het niet aan Drews verwachtingen.
19:28
Verlopen
Gina huurt Peters zoon in als advocaat. Maar Gina komt in een lastig parket te zitten, als hij haar mee uit vraagt. Het busje van Drew en Harry krijgt pech tijdens hun roadtrip, waardoor ze stranden.
19:08
Verlopen
Gina krijgt onverwachts bezoek van haar zus Natalie. Drew en Harry beginnen samen aan een roadtrip, maar hebben verschillende bestemmingen in gedachten.
19:42
Verlopen
Drew keert terug van zijn roadtrip om bij Gina, de bewoners en het personeel van het bejaardentehuis te zijn, na de dood van een geliefde vriend.
18:35
Verlopen
Gina helpt Harry bij het organiseren van een speciaal jubileumdiner voor zijn zieke vrouw. Drew ontmoet tijdens zijn reis een charmante, jonge vrouw.
19:23
Verlopen
Gina brengt haar hond Cannoli naar het bejaardentehuis en de bewoners krijgen al snel een band met hem. Drew is toe aan een nieuw leven. Hij koopt een camper en plant een reis door Amerika.
19:08
Verlopen
De inwoners van Valley Hills zetten Gina onder druk om chef-kok Bert de laan uit te sturen. Aangezien ze nog nooit eerder iemand heeft ontslagen, blijkt dit een moeilijke taak. Drew raakt gefrustreerd en reageert zich af op een van zijn patiënten.
19:42
Verlopen
Gina probeert Jerry te overtuigen om naar het bejaardentehuis te verhuizen, nadat hij flauwvalt op het werk. Drew en Gina krijgen met de emotionele gevolgen te maken van hun dronken avondje uit.
19:42
Verlopen
Gina bedenkt een plan om een bewoonster, Meredith, wat ruimte te geven van haar overbezorgde echtgenoot. Drew verzamelt moed om Gina te vertellen dat hij gevoelens voor haar heeft.
20:21
Verlopen
Op Gina's eerste dag als nieuwe eigenaar van het bejaardentehuis begint ze veranderingen aan te brengen. Zo neemt ze Gideon aan als hoofdverpleegkundige. Ook vraagt ze Drew om een opvliegende bewoner, wiens vrouw ziek is, te helpen.
16:49
Verlopen
Gina's nieuwe rijkdom stelt haar relatie met Eli op de proef tijdens een romantisch uitje. Drew krijgt een verrassingsbezoek van zijn latrelatie, Adriana.
19:42
Verlopen
Gina en Drew wennen aan het leven na de operatie. Gina krijgt verrassend nieuws; ze erft een enorme som geld van een patiënt in het verpleeghuis waar ze werkt. Ondertussen ontwikkelt Drew romantische gevoelens voor Gina.
Archief